Web stranica i web shop su u izradi. Narudžbe preko web shopa nisu moguće. Za sve informacije možete posjetiti našu Facebook stranicu.

Pravila privatnosti

Koje osobne podatke prikupljamo i na koji način?

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kada naručite ili kupite proizvod od nas, kada se registrirate na našu stranicu, kada kontaktirate našu korisničku službu ili kada se pretplatite na naš newsletter.

Ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe osim ako nam ne kažete da se s time slažete.

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti): ime, adresa za plaćanje, adresa za dostavu, vašu povijest kupnje proizvoda i usluga te dodatne informacije koje odlučite dobrovoljno podijeliti s nama.

U svakom trenutku možete zatražiti da vam se omogući pristup vašim osobnim podacima, da vam se osigura kopija podataka koje čuvamo, zatražite ispravak podataka koje čuvamo, brisanje podataka, ograničiti obradu, pravo na prigovor, pravo na podnošenje žalbe ravnopravnom tijelu

U koju svrhu prikupljamo osobne podatke?

podatke prikupljamo kako bi mogli izvršiti vašu narudžbu, upit ili povrat. Za poboljšanje usluge, direktni marketing ili iz sigurnosnih razloga.

Kolačići

Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su trenutno sačuvani na vašem tvrdom disku i omogućuju prodavatelju prepoznavanje vašeg računala, koriste se za skupljanje informacija koje se koriste za upotrebu internetske stranice i za optimizaciju internetskih aktivnosti oglašavanja.

Kolačići za oglašavanje prate upotrebu internet stranice Ponuditelja od strane pojedinca, osim ako se pojedinac s korištenjem kolačića ne slaže.

Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

Napominjemo kako onemogućavanje svih cookiesa može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica

Upute za brisanje i uklanjanje cookieasa možete pronaći na sljedecim adresama: